perjantai 7. tammikuuta 2011

Lumisuutta ja kirpputoripohdintaa

 Tänään on tullut lunta enemmän kuin tarpeeksi. Minusta lumi on kiva juttu, mutta lumessa rämpiminen ei. Varsinkaan tässä tilassa. Kävin neuvolassa tänään kontrollissa, ettei proteiinit ole taas plussalla (keskiviikkona oli). Nyt ei ollut. Sieltä tullessa ärsytti, kun piti taas putsata auto. Vein eilen kirpparille tavaraa ja piti tietysti heti neuvolan jälkeen mennä katsomaan onko pöytä kuinka sotkuinen (ja tietysti mitä oli mennyt). Ei ollut pahasti sotkuinen, mutta oli siellä joitakin katselijoita käynyt. Laitoin sinne lapun, että kaikki on tosi halpaa. Katsotaan lisääkö se myyntiä. Ne mitä jää jäljelle, heitän UFF:n laatikkoon. Hinnoista ei ainakaan voi olla kiinni. Kaikki on 0,2-3€ ainoana poikkeuksena talvitoppapuku (takki+housut), joista pyydän 8€. Taas kirpparilta lähtiessä sai putsata auton. Kävin Lastentarvikkeen alea ihmettelemässä ja yhdet housut nappasin mukaan -70% alennuksella. Vajaa 5€ jäi hinnaksi. Leipomossakin pyörähdin. Halusin tuoretta leipää.



Huomenna olisi naapurissa tupperikutsut. Katsotaan tarttuuko mitään mukaan. Vaikka tuotteilla onkin takuuta yms. niin minusta hinnat ovat todella kovat. Jospa jonkun halvan kulhon ostaisi tai jotain leivontatarviketta. Saisikohan inspiraatiota kokeilla jotakin uutta reseptiä?



Ostin jokin aika sitten tuommoisen kynttilälyhdyn. En tiennyt ensin pidänkö siitä sitten kuitenkaan, mutta mitä pidempään se tuolla olkkarissa hyllyllä on ollut, sen enemmän siitä pidän. Pidän varsinkin varjoista, joita se muodostaa seinään ja kattoon, kun kynttilöissä on tuli.

Ei kommentteja: